Select Solution Factory

A Select Solution Factory a Select Business Solutions termékcsomagja. Célja az üzleti alkalmazás fejlesztés és tervezés folyamatának egyszerűsítése.

Az eszközcsaládot leginkább a komponens alapú alkalmazásfejlesztés és a Web szolgáltatások (Web Services) készítésének támogatására fejlesztették ki, de más módszertan szerinti fejlesztési folyamat is végezhető segítségével. A termékcsomaghoz tartozik egy jól kidolgozott, pragmatikus módszertan a Select Perspective is.

A Select Solution Factory könnyen használható vizuális eszközei segítségével a komponensek megtervezhetők, menedzselhetőek és "összeszerelésükkel" az alkalmazás elkészíthető. A komponensek (vásárolt, letöltött, megírt) újrafelhasználásával egyszerűsödik és felgyorsul a szoftverfejlesztés.

A termékcsomag egyesíti a komponens alapú szoftvertervezést és fejlesztést, és egybefogja a modellezést az alkalmazás implementálásával. A modell és kód konzisztenciáját a különböző kódszinkronizáló modulok segítségével biztosítja.

A Select Solution Factory két fontos modulból tevődik össze, az egyik a Select Component Architect amely segítséget nyújt a modellezéshez és terveink elkészítéséhez (a tervek, modellek szemantikai ellenőrzését a Reviewer végzi); a másik a Select Asset Manager ami a komponens alapú fejlesztéshez szinte nélkülözhetetlen.

Előző Következő