Reviewer for Rose

A Reviewer for Rose a Select Business Solutions terméke.

A Reviewer for Rose a Rational Rose modellek szemantikai ellenőrzését végzi. Rámutat az elemzés és tervezés szintű modellek hiányosságaira, hibáira mielőtt a szoftver implementálása megkezdődne. Használatával, a tervezés alatt folyamatosan ellenőrzött modellben elkerülhető a hibák elburjánzása. A talált hibák természetét feltárja, következményeit ismerteti, és ellát stratégiákkal a hiba feloldására, illetve lehetőség van az egyes hibák automatikus javítására is. Reviewer for Rose projektmenedzsment információkat is nyújt, melyek alapján pontosan megítélhető a kockázata a még nem végleges, tervezés szintű modell implementálásnak. A belső szabványok, jelölések és az analízis és tervezési folyamatok a fejlesztő csapat igényeinek megfelelően alakíthatók ki, melyeket a Reviewer for Rose ellenőriz, és betartat. Reviewer for Rose-zal a modell hiányosságairól, hibáiról jelentéseket készíthetünk, ami biztosítja, hogy a megfelelő alkalmazás készül el, és azt jól is építjük meg. Különböző jelentések készíthetőek vele az egyes fejlesztőknek, ezzel is növelve a munka hatékonyságát a csapatban. Egyszerűen használható böngésző alapú felülettel rendelkezik, a jelentéseket HTML formátumban menthetjük el. Java, C++, Visual Basic és Forté TOOL nyelvekre alkalmazott szemantikai szabályok szerint is végez ellenőrzést, ezzel megkönnyítve a terv illesztését az alkalmazott programozási nyelvekhez.

Az eszköz több mint 100 konfigurálható ellenőrzést tartalmaz!

Reviewer for Rose használatával a tervezési és az implementációs fázis lerövidül a tervek ellenőrzöttségével, így jelentős erőforrások takaríthatóak meg.

A Rational Rose-ban készült UML modellek közvetlen betöltésére mind az Ameos-be mind a Select Component Architect lehetőséget nyújt.