e-Számla konszolidátor

A számlázó cégek válláról teljesen vagy részben leveheti a számlamegjelenítés és a díjbeszedés terhét a konszolidátor. A felhasználók a konszolidátorral kötött szerződés után, az összes számlájukat megtekinthetik és kifizethetik egy helyen. Megnézhetik, hogy milyen fizetési kötelezettségeik vannak az egyes szolgáltatók felé, folyószámla esetén pedig annak egyenlegét és az egyes tranzakciókat ellenőrizhetik. Természetesen a számlákkal kapcsolatos részletes adatok is hozzáférhetőek. Ezt a szolgáltató biztosíthatja, de a konszolidátor vállalhatja a számlakivonatok megjelenítésén túl a részletes számlák megjelenítését is. Ebben az esetben a szolgáltatónak a teljes számlaállományt a konszolidátor rendelkezésére kell bocsájtania.

Nemcsak a különböző számlázó cégek számláinak konszolidálására van lehetőség, hanem egy cégen belüli esetlegesen többféle számlázó rendszerből (pl.: lakossági, közületi számlázó rendszer, folyószámla kezelő rendszer) származó adatok konszolidálására is. Így a CheckFree I-Series termékkel több szinten konszolidálhatjuk az ügyfél számláit.

Mi készítettük a régió első nemzeti számlakonszolidátorát: a Távszámla rendszert.

Amennyiben még többet szeretne megtudni a megoldásról, keressen meg minket, vagy tekintse meg a különböző példaalkalmazásokat:

CheckFree on-line bemutatók

TriadTel telefonszolgáltató bemutató


Amennyiben érdekli a konszolidátor bemutató, vegye fel velünk a kapcsolatot vagy írjon az ebpp@triad.hu e-mail címre.

e-Billing Consolidator

e-Billing/e-Invoicing is considered to be a sizeable business. There are different figures estimating the real volume, but it is in the billions order of magnitude. The only snag with these figures is an other figure, the penetration, or the acceptance and use of ebills. The principle of bill consolidation helps to push the penetration up.

Consolidator is providing a service to the billers to present and pay their bills in one single portal. With the consolidated view of many, or in ideal situation all bills of a single person or household the end user can really save time and efforts in the bill clearing process.

Once the bill receiver is satisfied, the acceptance soar up and the billers enjoy their long expected savings.

To build and operate a widely accepted consolidator is far more complex task than setting up a “biller direct” solution. This is the point where the proper technology, experience and know-how helps. To build a consolidator, is an exercise where Triad has all ingredients: we had our own solid framework with many additional modules, and can provide services with our own framework and additionally needed modules. We are well-educated in important areas l like the PCI-DSS compliant solutions, and the wealth of experience building and supporting applications since the 2005 in highly complex environments of billing systems, ERPs, CRMs. We have extensive expereience in the telecom industry, utilities, and payment processors, like banks or card operators.

Consolidators are frequently implemented as white label services.

Should you need any further information, please do not hesitate to contact us.