Tanácsadás

E-számlával kapcsolatos tanácsadói szolgáltatásainkról itt olvashat.

A Triad Kft. magas színvonalú konzultációs szolgáltatással segíti ügyfeleit a szoftverfejlesztés egyes folyamataiban, valamint egy adott, konkrét szoftverfejlesztési feladat gyors, hatékony és jó minőségű megoldásában.Útmutatást nyújtunk a szoftverfejlesztési módszertanok között, segítjük ügyfeleinket a korszerű, új módszerek és technikák elsajátításában, valamint azok gyors és hatékony bevezetésében. Ezen tevékenységünket tanfolyamok egészítik ki. A szoftveréletciklus folyamataihoz kötődő szolgáltatásainkról bővebben régi honlapunkon olvashat.

Célunk, hogy tanácsadásunkkal és a szoftveréletciklus-folyamatot támogató eszközeink gyakorlati alkalmazásának kialakításával ügyfeleinknél a fejlesztési tevékenységben valódi értéket teremtsünk.

A minőségi szoftverfejlesztést biztosító szabványokat és módszertanokat saját munkáink során gyakorlati problémák megoldására használjuk a megfelelő termékek segítségével:

DimensionRM , OpenAmeos , További termékeink régi honlapunkról

Valamennyi termékünkhöz folyamatos konzultációs lehetőséget biztosítunk felhasználói és technológiai szinten is. Magasan képzett szakembereink a projektindítás, technologizálás, belső szabványok kialakítása területeken kívül részt vesznek a konkrét feladatok megoldásának kidolgozásában, alternatív megvalósítási lehetőségek feltárásában is. Tanfolyamokkal, konzultációval és folyamatos terméktámogatás (support) formájában segítjük ügyfeleink munkáját.

Eszközeinket részletesen bemutatjuk használat közben egy kisebb mintafeladaton. Ügyfeleink jobban kedvelik, ha a saját gyakorlatukból mutatunk be egy példát, mert így pontosabban látják, hogy jelenlegi problémáikat mennyivel könnyebben és hatékonyabban tudnák megoldani az általunk javasolt eszközökkel és módszerekkel.Nekünk is előnyös ez: lehetőségünk nyílik arra, hogy jobban megismerkedjünk ügyfeleinkkel és folyamataikkal, így a megfelelő eszközöket és módszereket javasoljuk.

Vállaljuk bemutatók tartását egyeztetett helyszínen, valamint irodánkban is. Műhely bemutatóval (workshop) kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.