Tanácsadás

Néhány éve cégünk nagy fába vágta a fejszéjét: az ügyfél kommunikációban hagyományos küldök- kapok (send-receive) módszer helyett a kor és a jövő igényeit kielégítő elvek és módszertanok (l: Zero Corner Model és Shared Smart Documents) kidolgozásába kezdtünk, a támogató szoftver komponensek elkészítése mellett.

A fejlesztéssel párhuzamosan szükségessé vált a támogató tanácsadási tevékenység megszervezése is, mivel az újdonság valóban jelentős változásokat eredményez az alkalmazó cégek életében. Nem csak azt kell megérteni a potenciális ügyfeleknek, hogy mik az újdonságok előnyei, de meg kell érezniük a feladat bonyolultságából fakadó feladatokat is.

A tanácsadás egy része természetesen az eladásainkat segíti, de tekintve, hogy hosszú tanulási folyamatokkal kell számolni, időt is kell hagyni a gondolat megéréséhez a döntéshozatal előtt. A tanácsadás során felmérjük az igényeket, mérföldköveket javaslunk, Egyes esetekben egészen a követelmény listáig is eljuthatunk.

Korábbi tevékenységeinket ismerő partnereink tudják, hogy egyéb tanácsadási területeken is számíthatnak ránk, szoftver technológia, életciklus kezelés, követelményelemzés, fejlesztői rendszerek és az e-Számlázás.

Korábbi, E-számlával kapcsolatos tanácsadói szolgáltatásainkról itt olvashat.

A Triad Kft. magas színvonalú konzultációs szolgáltatással segíti ügyfeleit a szoftverfejlesztés egyes folyamataiban, valamint egy adott, konkrét szoftverfejlesztési feladat gyors, hatékony és jó minőségű megoldásában. Útmutatást nyújtunk a szoftverfejlesztési módszertanok között, segítjük ügyfeleinket a korszerű, új módszerek és technikák elsajátításában, valamint azok gyors és hatékony bevezetésében. Ezen tevékenységünket tanfolyamok egészítik ki.

Célunk, hogy tanácsadásunkkal és a szoftveréletciklus-folyamatot támogató eszközeink gyakorlati alkalmazásának kialakításával ügyfeleinknél a fejlesztési tevékenységben valódi értéket teremtsünk.

A minőségi szoftverfejlesztést biztosító szabványokat és módszertanokat saját munkáink során gyakorlati problémák megoldására használjuk pl. az OpenAmeos segítségével.

Valamennyi termékünkhöz folyamatos konzultációs lehetőséget biztosítunk felhasználói és technológiai szinten is. Magasan képzett szakembereink a projektindítás, technologizálás, belső szabványok kialakítása területeken kívül részt vesznek a konkrét feladatok megoldásának kidolgozásában, alternatív megvalósítási lehetőségek feltárásában is. Tanfolyammal, konzultációval és folyamatos terméktámogatás (support) formájában segítjük ügyfeleink munkáját.

Eszközeinket részletesen bemutatjuk használat közben egy kisebb mintafeladaton. Ügyfeleink jobban kedvelik, ha a saját gyakorlatukból mutatunk be egy példát, mert így pontosabban látják, hogy jelenlegi problémáikat mennyivel könnyebben és hatékonyabban tudnák megoldani az általunk javasolt eszközökkel és módszerekkel. Nekünk is előnyös ez: lehetőségünk nyílik arra, hogy jobban megismerkedjünk ügyfeleinkkel és folyamataikkal, így a megfelelő eszközöket és módszereket javasoljuk.

Vállaljuk bemutatók tartását egyeztetett helyszínen, valamint irodánkban is. Műhely bemutatóval (workshop) kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Consulting

A few years ago Triad has embarked on a great venture by trying to offer alternative to the traditional send-receive model in customer communication. (see: Zero Corner Model and Shared Smart Documents) Part of the development efforts was elaborating a consulting portfolio to help potential customers not only to understand the benefits of the new model, but accept the complexity of the task. Some of this activity is obviously pre-sales support, but appreciating the long journey we have to leave ample time for the customers to decide.

We help by analysing the processes, understanding the objectives and propose milestones for the journey. In some cases we end up with a specification.

For those who know our previous offerings, we carry on with our consulting activities in software technology, life cycle management, requirement management, development environment and e-Billing.

Read more our recent activity with e-Billing/e-Invoicing.