EBPP szolgáltatásaink

A Triad Kft. fő profilja az EBPP. Magasan kvalifikált mérnökei:

elemzik a megoldandó feladatot;

tanácsot adnak a papír alapú folyamat kiváltására;

az új koncepciónak megfelelően optimalizálják a megbízó számlázással kapcsolatos folyamatait;

megvalósítják a rendszert;

az üzemeltetés során teljes körű támogatást nyújtanak.


A Triad az elmúlt 25 évben felhalmozott tudására, tapasztalatára alapozva végzi a hazai piacon egyedülálló tevékenységét.

A Triad által kínált EBPP-rendszerrel:

nem e-mailben megy ki a számla, hanem valódi elektronikus számla születik, amelyből a megfelelően tervezett EBPP-rendszer automatikusan nyeri ki a szükséges adatokat, és ami alapján egyszerűen, gyorsan, a tévesztés veszélye nélkül kezdeményezhető a fizetés;

az alkalmazások a számla bemutatásán alapulnak;

lerövidül a fizetési határidő;

elmarad a számla nyomtatási és postázási költsége;

ellentétben a PDF vagy TIF kiterjesztésű, kizárólag nézhető adatformátumokkal magát az adattartalmat bocsátják a felhasználó rendelkezésére, majd a rendszer ebből készít az igényekhez igazodó, esetleg gépi olvasásra alkalmas (XML) megjelenítést. Ezáltal lehetővé válik, hogy például az APEH a számla egy-egy körülhatárolt részét – de csak azt – elektonikusan elolvassa, ellenőrizze.


Immár 10 éve foglalkozik a Triad Kft. EBPP-vel. A választásban komoly szerepet játszott a múlt: a cég korábban a nagyteljesítményű nyomtatók hazai piacának mintegy 25 százalékát mondhatta magáénak, így mély ismeretekre tett szert a számlákat, banki kivonatokat nyomtató rendszerek terén. Emellett sokéves szoftvermodellezési tapasztalattal is rendelkezett.

Kelen András villamosmérnök, a Triad Kft. alapítója és ügyvezetője 1999-ben került kapcsolatba a CheckFree-vel, valamint a cég elektronikus számlabemutatással és fizetéssel foglalkozó szoftverével. Az egyesült államokbeli pénzügyi szolgáltató gyorsan felismerte, hogy a Triadnál megvan az a ritka, kettős szakértelem, ami a számlázási rendszerek korszerűsítéséhez – elektronizálásához – nélkülözhetetlen, és szerződést kötött a hazai társasággal. A házasság sikeresnek bizonyult: a Triad azóta is kizárólag CheckFree-motorra építi az EBPP rendszereket. (A CheckFree-t 2007-ben 4 milliárd dollárért megvásárolta a Fiserv. A termék neve változatlan, a magyarországi kapcsolat töretlen.)

Nem egy szoftvert, hanem egy időtálló, sőt előremutató know-how-t szereztünk meg. Szoftvermotorunkkal rendkívül komplex elektronikus dokumentum-megjelenítési feladatokat lehet elvégezni. A dokumentum jellemzően számla, de gyakorlatilag bármi lehet, amely azonosítható adatokat tartalmaz. A CheckFree-motorral sok millió ügyfelet kiszolgáló EBPP-rendszereket is építettek már a világban, a megoldás megbízhatóságához tehát nem férhet kétség. A Triad a lehető legnagyobb rugalmassággal elégíti ki ügyfelei igényeit. Foglalkozik a nagy, félmilliónál több számlát kibocsátó szolgáltatók önálló, saját rendszereinek kiépítésével, valamint a kisebb társaságok outsourcing típusú megoldásainak kialakításával. -- Kelen András, a Triad alapítója és ügyvezetője

Referenciák

Magyar Telekom (Távszámla), E.ON, Démász, Elmű, Émász, Virgin Media (a projektben a Triad a CheckFree alvállalkozója)

Bemutató, prezetáció, demonstráció

Cégünk potenciális ügyfelei számára vállalja bemutatók, prezentációk és demonstrációk tartását előre egyeztetett helyszínen és időpontban. Ha felkeltette érdeklődését a vázolt megoldás, és kíváncsi a benne rejlő lehetőségekre, akkor vegye fel a kapcsolatot velünk.

Egyedi példaalkalmazás készítés

Szükség esetén akár néhány hét alatt elkészítjük az ön on-line példaalkalmazását az elektronikus formában rendelkezésre álló nyomtató kimenet és a mintaalkalmazásaink alapján. Így lehetővé válik a megoldás alkalmazhatóságának vizsgálata és mélyebb megismerése a termék megvásárlása nélkül. Már a példaalkalmazás is teljes funkcionalitással működik, mivel valódi rendszerekből érkező tesztadatokat dolgoz fel. Az éles alkalmazás bevezetése ezért is rendkívül gyors, és a példaalkalmazás tapasztalatai jelentős mértékben felhasználhatóak a fejlesztés során.

Előreláthatólag szükségünk lesz a megjeleníteni kívánt számlaformátumnak megfelelő nyomtatófájlra legalább 10-15 számlával (formátuma: AFP, Xerox, text), néhány kinyomtatott számla képre, esetleg a cég emblémájára.

A szoftverfejlesztésben jártas tapasztalt munkatársaink részt vesznek az on-line alkalmazás kialakításában, majd annak későbbi kiterjesztésében, valamint az ehhez kapcsolódó fejlesztésben és konzultációban.

The core activity of Triad today is EBPP

Our highly qualified engineers will analyse the piece of work to be solved, consult how to streamline the old paper based processes and help to optimise the new processes, including billing and the connecting areas like customer care, marketing, operations, and the like. Ultimately we implement the system and provide full support during the life cycle of the system.

All of our activities are based on our 25 years of experience

Our solutions create genuine electronic bills/invoices, which can be processed automatically by the properly designed and implemented A/P solutions or the payment initiated with a single click. We do not believe in “popular” solutions, like sending the bill as an email attachment, but the contrary we have faith in that the focal point is the presentment of the bills. Our systems are future proof, since we not only use XML format because it is trendy, but our systems are prepared for the real paperless world.

During the second half of our 25 years in business, we have dedicated our efforts to EBPP over the past 12 years to understand and build such systems. We could well make use of the former experiences in heavy duty printing technology producing utility and telco bills, bank statement, and the like, as well as our software lifecycle support practice which helped us to set up the most rigorous in-house development environment, similar to that of the real time, military requirements.

The founder of Triad, Andras Kelen, an MSc in electronic engineering, forged the relationship with CheckFree, the vendor of the de-facto industry standard in Electronic Billing i-Series, back in 1999 and the “marriage” is still fruitful for both parties.